Havtorn-cremer (hudpleje)

Havtorn-cremer er blevet populære de senere år, fordi forbrugerne såvel som den kosmetiske industri har fået øjnene op for havtornens mange gavnlige virkninger på huden.

Havtornens egenskaber stammer fra dens høje indhold af vitaminer og antioxidanter, som gør den særdeles velegnet til hudpleje. I denne artikel kan du læse om de forskellige havtorn-cremer, som findes på det danske marked.

 

Hvor kan man købe havtorn-cremer?

Man kan købe havtorn-cremer i velassorterede helsekostforretninger, men på internettet fås de normalt en del billigere. Nedenfor ses de cremer vi anbefaler. De forhandles alle af danske webshops.

 

Håndcreme

Nedenfor ses to forskellige håndcremer med havtorn: 1) håndcremen fra Weleda, som er særligt velegnet til tørre hænder, og 2) håndcremen fra Seaside, som er baseret på havtornolie og vitaminer fra baobabfrugten, og er særligt velegnet til at fugte og nære huden på hænderne.

 

Dagcreme

Dagcreme med havtorn har en fugtgivende og plejende effekt på huden. Dagcremerne nedenfor er begge økologiske. Bemærk at den ene er baseret på havtorn og baobab, mens den anden er baseret på havtorn og salvie.

 

Natcreme

Natcreme med havtorn har en genopbyggende og nærende effekt på huden. Natcremen dufter af havtorn og kamille, som også er to af de primære ingredienser i cremen.

 

Bodylotion

Nedenfor ses to forskellige bodylotions med havtorn: 1) bodylotion fra Lavera, som er særligt velegnet til tør hud, og 2) diamantcremen fra DM skincare, som er baseret på bl.a. havtorn, kornblomst, morgenfrue og diamantstøv, og er særligt velegnet til at blødgøre huden.

 

Øjencreme

Øjencreme med havtorn bruges til at mindske rynker og reducere hævelser omkring øjnene. Øjencremen nedenfor er baseret på havtorn,  kvædefrø, rødkløver, acerolabær, birkeblade, macadamianødder og hjulkrone.

 

Solcreme

Solcreme med havtorn er populært, fordi havtornen plejer huden samtidig med at solfaktoren beskytter den mod solens skadelige stråler. Solcremerne nedenfor er baserede på hhv. havtorn og oliven, og havtorn og granatæble.

OBS: Ovenfor ses kun solcremer med faktor 20 og 50 – du kan se solcremer med flere faktorer her
© Copyright www.helsecentrum.dk 2024 - Disclaimer