Naturasil Candida Clear 

OBS: Naturasil Candida Clear sælges ikke længere i Danmark. Overvej om følgende produkter kan anvendes i stedet:

Du kan se flere produkter til intimpleje her.

Vi har bevaret den oprindelige produktbeskrivelse af Candida Clear nedenfor.


Naturasil Candida Clear er et kosttilskud, baseret på følgende urter:

  • Ipe roxo (Tabebuia avellanedae)
  • Sort Valnød (Juglans nigra)
  • Oreganoolie

Herudover indeholder det:

  • Biotin (et vandopløseligt B-vitamin)
  • Oktansyre/caprylsyre (en fedtsyre der findes i palmeolie og kokosolie samt i mælk fra visse pattedyr [herunder menneskets modermælk])

Naturasil Candida Clear er et urtebaseret kosttilskud

 

Er Naturasil Candida Clear virksom mod candidasvamp?

Ifølge den gældende lovgivning må man ikke anprise et kosttilskud for at have en virkning, som ikke er videnskabeligt bevist. Fordi Naturasil Candida Clears virkning på candidasvamp ikke er videnskabeligt bevist, må vi derfor heller ikke påstå eller kommentere på dette.

I det følgende vil vi dog gennemgå nogle af de videnskabelige studier, der er foretaget af Naturasil Candida Clears indholdsstoffer. I sidste ende er det op til læseren selv at vurdere, om det er værd at afprøve Naturasil Candida Clear.

 

Naturasil Candida Clears indholdsstoffer

Ipe roxo

Ipe roxo er et træ, der også kaldes trompetranke på dansk. Man bruger træets indre bark som ingrediens i kosttilskud og som te. Forskere har i de senere år interesseret sig meget for ipe roxo, fordi barken indeholder nogle stoffer, der muligvis kan bruges til behandling af visse sygdomme – herunder svamp som f.eks. candida. Enkelte laboratorieforsøg har vist, at ipe roxo har en hæmmende effekt på svampe. Der findes dog endnu ingen forsøg på mennesker, der har kunne bevise, at ipe roxo kan bruges mod svamp eller andre sygdomme.

Sort valnød

Sort valnød er et træ, der oprindeligt stammer fra Nordamerika, men i dag også findes i Europa (og Danmark). Dens frugter – sorte valnødder – har længe været anvendt til forskellige formål i naturmedicinen. Helt konkret er det udtræk fra de grønne og sorte skaller, og i et vist omfang også frugtkødet, der anvendes naturmedicinsk. Udtrækket har især været brugt som afføringsmiddel samt mod parasitter, men ingen af disse anvendelser anses i dag for at være dokumenterede.

Du kan læse mere om sort valnød her.

Oreganoolie

Selvom oreganoolie for de flestes vedkommende henleder tankerne på pizza og pasta, har olien meget mere at byde på; der findes flere laboratorieforsøg, der har vist, at olien kan nedkæmpe svampearten Candida albicans. Herudover ved man fra andre studier, at oreganoolie har svampedræbende egenskaber. Det er dog vigtigt at understrege, at disse studier alle er forgået i laboratorier (og ikke på mennesker), og at man endnu ikke har kunne bevise, at olien har samme effekt i menneskekroppen.

 

Afsluttende tanker om virkningen af Naturasil Candida Clear

Der findes som nævnt ingen dokumentation for, at ingredienserne i Naturasil Candida Clear kan bruges til at behandle candidasvamp hos mennesker. Men Naturasil Candida Clear er et naturprodukt uden kendte bivirkninger, så det skader ikke at prøve det, hvis man har problemer med candida.

Hertil kommer, at alle former medicin og kosttilskud – syntetisk såvel som naturligt – kan virke forskelligt fra person til person. Naturasil Candida Clear kan med ord virke på nogle og være virkningsløst på andre. Man kan kun finde ud af om det virker ved selv at prøve det.

 

OBS: Naturasil Candida Clear sælges ikke længere i Danmark, men er blevet erstattet af produktet Candida Support, som du kan købe nedenfor.

Candida Support er en erstatning for Naturasil Candida Clear

Klik her for at læse mere om Candida Support

 

Som alternativ til Candida Support anbefaler vi følgende produkter:

© Copyright www.helsecentrum.dk 2024 - Disclaimer